Kunci Gitar Bayu Skak WTB - Gak Iso Turu

[Intro] D G D G 2x..A
      D G Em A 2x..

G        D
waktu delok awakmu
         Bm
liwat ning ngarepku
         A
pingin eroh jenengmu..
      G
tapi aku ragu
       D
atiku gak nentu
        Bm
aku takon koncoku
       A
opo kenal awakmu..
G      D
jarene koncoku
    Bm
awakmu iku
       A
arek paling ayu
       G
tapi ojo kesusu
       D
mikiro sing jeru
      Bm
poso'o seminggu
          A
pantas gak gawe awakku..

[chorus]
      D
saben bengi aku
    G
gak iso turu
    Em
gak iso turu
A
mikirno awakmu
     D
saben bengi aku
    G
gak iso turu
    Em
gak iso turu
  A
kelingan awakmu..

[Int] D G -A
G        D
esuk ndelok awakmu
     Bm
karo koncomu
      A
sing luweh ayu
       G
atiku gak nentu
        D
aku takon koncoku
     Bm
milih awakmu
     A
opo koncomu..

[chorus]
      D
saben bengi aku
    G
gak iso turu
    Em
gak iso turu
A
mikirno awakmu
     D
saben bengi aku
    G
gak iso turu
    Em
gak iso turu
  A
kelingan koncomu..

[Int] Bm G D A 2x..
[Rapp]
Bm
ben mbengi aku gak iso turu
   G
aku mikir awakmu eling koncomu
   D
add ig-mu karo twittermu
    A
tapi muter golek wifi ra nemu nemu
Bm
sirahku ngelu awakku kuru
G
eling awakmu gak iso turu
  D
aku kangen awakmu opo koncomu
  A
aku suwi delok jam wis setengah telu

[chorus]
      D
saben bengi aku
    G
gak iso turu..
    Em
gak iso turu..
A
mikirno awakmu
     D
saben bengi aku
    G
gak iso turu..
    Em
gak iso turu..
  A
kelingan koncomu..

[Overtune]
      E
saben bengi aku
    A
gak iso turu
    F#m
gak iso turu
B
mikirno awakmu
      E
saben bengi aku
    A
gak iso turu..
    F#m
gak iso turu..
  B
kelingan koncomu..
E A F#m B
uuu... kelingan koncomu..
E A F#m B      E
uuu... mikirno koncomu..