Kunci Gitar Didi Kempot - Janji Palsu

[Intro] F G Em Am Dm G C..
     F G Em Am Dm D G..G

C                 Am
kuping iki durung sudo rungu
F        G         C
isih krungu malah tekan atiku
Dm          C
naliko kowe..ngucapake..
D               G
tresnamu ning ngarepku..
C                 Am
ning nyatane kabeh kuwi palsu
F            G           C
wis ra podho sing kok ucapke mring aku
Dm           G      C
awakku nganti kuru..amargo janjimu
Dm   G         C     G
kabeh kuwi janji palsu…..

[chorus]
C
yen kowe tresno
F     C
ning opo ngelarani aku
C
yen kowe setyo
D      G
ning opo ngapusi aku..
C
yen kowe seneng
F        C
ning opo lali janjimu
C
yen kowe temen
D             G
ning opo..ninggalke aku..

F
tak enteni..
C        Am
ning kene ora teko
Dm         G
lungo ninggal lali
C ..G
keluargo..

[Int] C..Em..F..G..C..Dm G Em AmF D G..G

C                 Am
ning nyatane kabeh kuwi palsu
F            G           C
wis ra podho sing kok ucapke mring aku
Dm           G      C
awakku nganti kuru..amargo janjimu
Dm   G         C     G
kabeh kuwi janji palsu…..

[chorus]
C
yen kowe tresno
F     C
ning opo ngelarani aku
C
yen kowe setyo
D      G
ning opo ngapusi aku..
C
yen kowe seneng
F        C
ning opo lali janjimu
C
yen kowe temen
D             G
ning opo..ninggalke aku..

F
ning nyatane..
C         Am
lungo tekan seprene
Dm    G       C
lungo ora ono kabare..

[chorus]
C
yen kowe tresno
F     C
ning opo ngelarani aku
C
yen kowe setyo
D      G
ning opo ngapusi aku..
C
yen kowe seneng
F        C
ning opo lali janjimu
C
yen kowe temen
D             G
ning opo..ninggalke aku..

F
ning nyatane..
C         Am
nganti tekan seprene
Dm         G
kowe lungo..lali ninggal
C
keluargo..

[Outro] F..C AmDm G C..C