Kunci Gitar NDX A.K.A - Aku Nyuwun Pangapuro

Am
gelane atiku
G
ra koyo sing tak roso
Am
mergo kena panggodo
G
aku ninggalke tresno
F
saiki lagi kroso
Dm      G
aku..isih ono
Am
roso tresno..
Am
grimis wengi iki
G
sepi rasane ati
Am
bisaku mung ngelamun
G
ngelamunke sliramu
F
gelo mung ono gelo aku
Dm          F         E
aku..aku nyuwun pangapuro..

[Rapp I]
Am
batin loro rasane pas kowe medhot tresnoku
G
tanpo sebab tanpo sambat kowe niggalke awakku
Am
opo wis ono wong liyo sing iso nyenengke kowe
G
njur aku tok tinggalke sak geleme rasane
F
yo mung iso pasrah senadyan atiku bubrah
Dm
yo mung iso lungo senadyan atiku loro
F
cukup aku sik ngrasakke ra perlo ono liyane
E
sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
E
tak dungake mulyo urip seneng ro wong liyo

[chorus]
Am
sak tenane aku loro
Dm
loro ati pedot tresno
E
tresnamu kang tulus suci
Am
tok tinggali..
Am
kabeh uwis tak ngapuro
D
senadyan atiku loro
E
sesek ambekan dadaku
F
kelingan roso salahmu
Dm            G
wes sayangku kabeh uwes
Am
tak ngapuro..

[Rapp II]
Am
opo kowe ora ngerti kowe ki sek tak tresnani
G
opo uwis lali kowe mbiyen ngucap janji
Am
kowe janji bakal setyo ngngopo saiki lungo
G
neng aku kudu lilo lan aku kudu nerimo
F
jujur jroning ati abot roso tresno iki
Dm
nanging wong sing tak tresnani saiki uwes mblenjani
F
gawe aku loro aku yo mung iso ndongo
E
mugo kowe bakal bali bali neng atiku
E
urip karo aku nganti rabi ro kowe

[chorus]
Am
sak tenane aku loro
Dm
loro ati pedot tresno
E
tresnamu kang tulus suci
Am
tok tinggali..
Am
kabeh uwis tak ngapuro
Dm
senadyan atiku loro
E
sesek ambekan dadaku
F
kelingan roso salahmu
Dm            G
wes sayangku kabeh uwes
Am
tak ngapuro..
Am
sak tenane aku loro
Dm
loro ati pedot tresno
E
tresnamu kang tulus suci
Am
tok tinggali..
Am
kabeh uwis tak ngapuro
Dm
senadyan atiku loro
E
sesek ambekan dadaku
F
kelingan roso salahmu
Dm            G
wes sayangku kabeh uwes
Am
tak ngapuro..
[Outro] Am..