Kunci Gitar NDX A.K.A - Stasiun Tugu Jogja Saksi Perpisahan

[chorus]
C        Em
aku ra biso nahan tangis
   Am           Em
pas kowe meh lungo ninggalke awakku
   F          C
stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan
    G     G7-G C
aku ra gelem kelangan...kowe..

[Int] C..Em..Am..Em..
        F..C..G...C
[chorus]
C        Em
aku ra biso nahan tangis
   Am           Em
pas kowe meh lungo ninggalke awakku
   F          C
stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan
    G     G7-G C
aku ra gelem kelangan...kowe..

C
remuk atiku mergo sliramu cah ayu
Em
kowe lungo saklawase ningglake aku
Am
stasiun tugu sing dadi saksi bisu
Em
perpisahan kowe lan aku
F
nganti eluh iki netes neng pipi
C
sak tenane atiku ra ngapusi
G            G7
roso tresno marang sliramu
    G      C
sak lawase ono ning atiku..

C
padang sinar rembulan gawe aku kelingan
Em
pas awake dewe isih mlaku bebarengan
Am
nanging kabeh iki amung tinggal kenangan
Em
kowe tego medot tresnoku tanpo sebab alasan
F
stasiun tugu sing tau dadi saksi
C
tresno suciko jebul wis tok blenjani
G
ceto nengarep moto kowe nggandeng wong liyo
G7            G
ngremoki ati nggawe mlebes mili ing ati
C
opo pancen iki dalan sik kudu tak lakoni

[chorus]
C        Em
aku ra biso nahan tangis
   Am           Em
pas kowe meh lungo ninggalke awakku
   F          C
stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan
    G     G7-G C
aku ra gelem kelangan...kowe..

C        Em
dibis stasiun tugu awale dewe ketemu
Am      Em
luluh atiku amergo esemmu pada
F
padang jinggrang sinar rembulan
C
kenanganku neng pasar kembang
G          G7
ngelingake kowe cah ayu
      G        C
sik tak sayang sak jroning atiku..

C
Dji Ro Lu aku kelingan sliramu ra tau leren
Em
oleku kangen mergo kowe marake aku pengen ketemu
Am
ning saiki aku ra reti kowe nengendi
      Em
opo isih dewe opo malah wis karo lanangan liyane
F
aku tak pernah lelah mencintamu oh sayang
C
sekalipun dirimu tlah mengkhianatiku
G
karena cinta kepadamu takkan terbatas waktu
G7              G
dan biarkan semua menjadi cerita indah kita berdua
    C
yang akan slalu kukenang sampai akhir hidupku..

[chorus]
C        Em
aku ra biso nahan tangis
   Am           Em
pas kowe meh lungo ninggalke awakku
   F          C
stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan
    G     G7-G C
aku ra gelem kelangan...kowe..