Kunci Gitar Via Vallen - Stasiun Tugu Jogja Saksi Perpisahan

[chorus]
F        Am
aku ra biso nahan tangis
   Dm           Am
pas kowe meh lungo ninggalke awakku
   Bb          F
stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan
    C      C7-C F
aku ra gelem kelangan...kowe..

[Int] F..Am..Dm..Am..
    Bb..F..C...F
[chorus]
F        Am
aku ra biso nahan tangis
   Dm           Am
pas kowe meh lungo ninggalke awakku
   Bb          F
stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan
    C      C7-C F
aku ra gelem kelangan...kowe..
F
remuk atiku mergo sliramu cah bagus
Am
kowe lungo saklawase ningglake aku
Dm
stasiun tugu sing dadi saksi bisu
Am
perpisahan kowe lan aku
Bb
nganti eluh iki netes neng pipi
F
sak tenane atiku ra ngapusi
C            C7
roso tresno marang sliramu
    C      F
sak lawase ono ning atiku..
F
padang sinar rembulan gawe aku kelingan
Am
pas awake dewe isih mlaku bebarengan
Dm
nanging kabeh iki amung tinggal kenangan
Am
kowe tego medot tresnoku tanpo sebab alasan
Bb
stasiun tugu sing tau dadi saksi
F
tresno suciko jebul wis tok blenjani
C
ceto nengarep moto kowe nggandeng wong liyo
C7             C
ngremoki ati nggawe mlebes mili ing ati
F
opo pancen iki dalan sik kudu tak lakoni

[chorus]
F        Am
aku ra biso nahan tangis
   Dm           Am
pas kowe meh lungo ninggalke awakku
   Bb          F
stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan
    C      C7-C F
aku ra gelem kelangan...kowe..
F        Am
dibis stasiun tugu awale dewe ketemu
Dm      Am
luluh atiku amergo esemmu pada
Bb
padang jinggrang sinar rembulan
F
kenanganku neng pasar kembang
C          C7
ngelingake kowe cah bagus
      C       F
sik tak sayang sak jroning atiku
F
Dji Ro Lu aku kelingan sliramu ra tau leren
Am
aleku kangen mergo kowe marake aku pengen ketemu
Dm
ning saiki aku ra reti kowe nengendi
      Am
opo isih dewe opo malah wis karo lanangan liyane
Bb
aku tak pernah lelah mencintamu oh sayang
F
sekalipun dirimu tlah mengkhianatiku
C
karena cinta kepadamu takkan terbatas waktu
C7              C
dan biarkan semua menjadi cerita indah kita berdua
    F
yang akan slalu kukenang sampai akhir hidupku..

[chorus]
F        Am
aku ra biso nahan tangis
   Dm           Am
pas kowe meh lungo ninggalke awakku
   Bb          F
stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan
    C      C7-C F
aku ra gelem kelangan...kowe