Kunci Gitar NDX A.K.A - Bondo Opo Tresno

[Intro] Am Dm G C F..E..
     Am Dm G C F..E..
[Prolog]
Nduk...(Hemmmm...) Saiki ngene wae
Kowe milih bondho opo tresno (Saestu tresno mas)
Tresno opo bondo (Bondo, ehh..)
Lho..wes ketok aslimu koyo ngono
Saiki aku kudu kepiye
Mumet sirah iki nduk nduk
wis dab wis digawe slow wae
Saiki ngrungoke lagu wae
Lagune judule bondo opo treno
-Hoookkkkk yaaaa-
[chorus]
    Am       Dm
Karepmu piye tak umbar wae
  G       C
  Ra kuat rasane
   F
Biyen ngono saiki ngene
  E
Opo mergo aku kere..
    Am       Dm
Roso sayangku ra bakal mati
  G       C
  Aku ra ngapusi
   F
Saben dino aku ngenteni
    E
sliramu ra bali bali..
Am          Dm
Aku ra bakal lali, janji sing tok ucapke
  G           C
Iseh kroso neng ati, ambune iseh wangi
F
Eh, malah saiki koe minggat karo liyane
E
Asli koe ra bakal ngerti piye rasane..
Am        Dm
Pecah atiku, dirungokke
G          C
Ora mung sakpenake ninggal ra ono sebabe
F
Wes gerang ko yo iseh amburadul tingkahe
E
Cintaku setengah mati malah mbok tinggal minggat

[chorus]
    Am       Dm
Karepmu piye tak umbar wae
  G       C
  Ra kuat rasane
   F
Biyen ngono saiki ngene
  E
Opo mergo aku kere..
    Am       Dm
Roso sayangku ra bakal mati
  G       C
  Aku ra ngapusi
   F
Saben dino aku ngenteni
    E
sliramu ra bali bali..
  Am           Dm
Nyesel nek kelingan jaman biyen iseh gandengan
G            C
Udan-udan ngiyup neng sawah romantis tenan
F
Saiki blas, bahkan ora tau paprasan
E
Ming weruh pisan kui wae kowe ro sandingan
Am       Dm
Jan, neng dodo remuk rasane
G       C
Jan, weruh kowe ro liyane
F
Opo kowe ra sadar kowe tak wanti-wanti
E
Nganti tekan saiki aku setia ngenteni..

[chorus]
    Am       Dm
Karepmu piye tak umbar wae
  G       C
  Ra kuat rasane
   F
Biyen ngono saiki ngene
  E
Opo mergo aku kere..
    Am       Dm
Roso sayangku ra bakal mati
  G       C
  Aku ra ngapusi
   F
Saben dino aku ngenteni
    E
sliramu ra bali bali..
Am             Dm
Yoweslah nek ngono karepmu, aku ra mekso
  G          C
Senajan aku wes cidro aku mung ngampet loro
   F
Wes kowe meh kepiye kono kono sak karepmu kono
E
Aku tak dewe wae timbange tambah loro..
Am         Dm
Duh Gusti Pangeran, paringi kesabaran
G           C
Sing tak adepi niki rumangsaku abot tenan
F
Jane ki namung sepele masalah percintaan
E
Nanging cintaku kebacut gedene saklautan

[chorus]
    Am       Dm
Karepmu piye tak umbar wae
  G       C
  Ra kuat rasane
   F
Biyen ngono saiki ngene
  E
Opo mergo aku kere..
    Am       Dm
Roso sayangku ra bakal mati
  G       C
  Aku ra ngapusi
   F
Saben dino aku ngenteni
    E          Am
sliramu ra bali bali..iii..