Kunci Gitar NDX A.K.A - Mawar Biru

[Intro] C..Dm..G..C..

[chorus]
    C
tumetesing waspoku
     F   G     C
ora tego rasaning atiku..
    C   Dm    G
ningga..lake.…sliramu
    G     C
wanito idamanku..
      C
tansah katon esemmu
     F    G     C
ngawe-awe rasaning atiku
   C    Dm
ngeli..ngake…
    G          C
nalika bareng mlaku-mlaku..
C
lorono ati saben wayah nggo apusi
F           G
duh gusti tresno iki mung kanggo sliramu nimas
C
snajan awakku reti kowe ngulangi
C
opo aku isih kurang tresnoku mung kanggo sliramu
Dm
opo mergo bondo opo mergo rupo
G
kowe ninggal lungo tanpo mikir duso
C
sik gawe atiku loro nganti tekan dodo..

[chorus]
    C
tumetesing waspoku
     F   G     C
ora tego rasaning atiku..
    C   Dm    G
ningga..lake.…sliramu
    G     C
wanito idamanku..
      C
tansah katon esemmu
     F    G     C
ngawe-awe rasaning atiku
   C    Dm
ngeli..ngake…
    G          C
nalika bareng mlaku-mlaku..
C
mbok elingo iyo wektu isih tresno
F           G
tegone kowe ninggal aku ngasi atiku loro
C
yo wis tak ikhlaske kabeh kenanganku ro sliramu
C
snajan kowe miyen tau ning atiku
Dm
mung siji panjalukanku kowe bali koyo mbiyen
G
sing gawe seneng sabendino saben wayah
   C
lan saben wektu, cah ayu meksakno aku..

[chorus]
    C
tumetesing waspoku
     F   G     C
ora tego rasaning atiku..
    C   Dm    G
ningga..lake.…sliramu
    G     C
wanito idamanku..
      C
tansah katon esemmu
     F    G     C
ngawe-awe rasaning atiku
   C    Dm
ngeli..ngake…
    G          C
nalika bareng mlaku-mlaku..
   C
aku mung jopolino
     F  G      C
snajan ati iki isih tresno..
   C  Dm
tansah kero
     G        C
aku neng kene isih prasetyo..

[chorus]
    C
tumetesing waspoku
     F   G     C
ora tego rasaning atiku..
    C   Dm    G
ningga..lake.…sliramu
    G     C
wanito idamanku..
      C
tansah katon esemmu
     F    G     C
ngawe-awe rasaning atiku
   C    Dm
ngeli..ngake…
    G          C
nalika bareng mlaku-mlaku..
[Outro] C..