Kunci Gitar Nella Kharisma - Aku Cak Kerjo (feat. Cak Rul)

[Intro] C G Am Em F C G..

C          G
bebasan nunggu mongso rendeng
Am         Em
anggonku le ngenteni kowe
   F    C
wis ono sesasi
  F     G
genep dino iki..
C           G
mas..yen pancen tresnoku iki
Am         Em
mbok anggep ra ono gunane
F     C
aku ra kuciwo
   F    G
lan aku ra loro..

[chorus]
  C         G
dek..lungaku ra keget cidro
  Am         Em
aku lagi pengen mikir kerjo
  F        C
tak jaluk kowe ojo
      G
ke loro-loro..
  C          G
mas..tresnoku mung siji kowe
   Am          Em
langit bumi kang dadi seksine
  F        C
yen neng ati ra ono
        G
wong lanang liyo..
    F      G
kowe rasah sok mutusi
   Em      Am
aku ra neng endi-endi
   F       G     C
aku lungo among golek rejeki..

[Rapp 1]
C
pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
G
mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu
Am
wektu kanggo ngancani ugo ngeterke
  Em..
nyanyi..
F
dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
C
senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
G
wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
G
ora bakal golek lan nyanding wedokan liyan

[chorus]
  C         G
dek..lungaku ra keget cidro
  Am         Em
aku lagi pengen mikir kerjo
  F        C
tak jaluk kowe ojo
      G
ke loro-loro..
  C          G
mas..tresnoku mung siji kowe
   Am          Em
langit bumi kang dadi seksine
  F        C
yen neng ati ra ono
        G
wong lanang liyo..

[Rapp II]
C
ojo keloro loro lungaku ra netes cidro
G
opo maneh ati mikir aku wes ora tresno
Am
ya mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
Em
ra ono tresno liyo mergo aku tansah setyo
F
kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
C
wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
G
janjiku tak buktekne ora mung ono lambe
G
tunggunen baliku bebrayan tekan sak lawase

[chorus]
  C         G
dek..lungaku ra keget cidro
  Am         Em
aku lagi pengen mikir kerjo
  F        C
tak jaluk kowe ojo
      G
ke loro-loro..
  C          G
mas..tresnoku mung siji kowe
   Am          Em
langit bumi kang dadi seksine
  F        C
yen neng ati ra ono
        G
wong lanang liyo..

[Rapp III]
C
anggonku ngabari yo mung lewat BBM-man
G
kadang sinyal angel marai dadi penghalang
Am
ning yo kudu sabar ora usah nggo nesunan
Em
mergo tresno kui mestine akeh pacoban
F
sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
C
senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
G
jembarno atimu sak jembare laut samudro
G
kowe kudu ngerti yen aku iki mung cah kerjo
[Ending]
  C           G
mas.. yen pancen kuwi karepmu
  Am          Em
aku yo mung tansah biso nunggu
  F       C        G
tak..kuatne atiku tanpo sliramu..
  C          G
mas..nadyan kowe lungo kerjo
    Am         Em
sing tak jaluk kowe tetep setyo
  F       C       G
ojo nganti kegodho wanito liyo..
[Outro]
   F     G        C
sabaro aku yo mung cah kerjo..