Kunci Gitar NDX A.K.A - Dalan Anyar

[Intro] C..Em..F..G..2x..
          C..
      C         Em
Kembang tebu..sing kabur kanginan
    F           G
saksi bisu..sing dadi kenangan
    C         Em
prasetyomu..kuwi mung kiasan
   F         G
tresnamu saiki wis ilang….

[chorus]
      Am          Em
Neng dalan anyar kowe karo sopo
     F            G
aku ngerti dewe neng ngarepe moto
     Am           Em
neng dalan anyar kowe karo sopo
     F            G   (C)
neng kulon terminal kertonegoro….ngawi

[Rap I]
C
Jare kowe setyo malah gandeng wong liyo
Em
mlaku nengarepku koyo ra duwe doso
F
saktenane kowe nganggep aku opo
G
opo kowe sengojo nggawe atiku loro
Am
opo iki balasan tresnoku dinggo sliramu
Em
nganti kembang tebu dadi saksi bisu
F
kelakuanmu neng mburiku jebul koyo pabu
G
wis semene wae cukup kowe neng atiku
      C           Em
Kembang tebu sing neng sawah nggrudo
     F           G
ora garing nadyan mongso ketigo
     C       Em
tansah eling jamane semono
     F           G
neng kulon terminal Kertonegoro…

[chorus]
      Am          Em
Neng dalan anyar kowe karo sopo
     F            G
aku ngerti dewe neng ngarepe moto
     Am           Em
neng dalan anyar kowe karo sopo
     F            G   (C)
neng kulon terminal kertonegoro….ngawi

[Rap II]
C
Sayang opo kowe tego nglarani aku
Em
nganti aku neteske eluh neng pipiku
F
kowe nggandeng wong liyo mlaku negarepku
G
opo kowe ra iso njogo perasaanku
Am
dalan anyar terminal kertonegoro ngawi
Em
aku weruh dewe nengarep motoku
F
nggawe loro ati rasane pengen mati
G
mergo sliramu..ooo..

[chorus]
     Am           Em
Neng dalan anyar kowe karo sopo
(karo bribi'anku)
      F            G
aku ngerti dewe neng ngarepe moto
(opo kowe ora nyana)
      Am          Em
neng dalan anyar kowe karo sopo
(karo genda'anku)
     F            G   C
neng kulon terminal Kertonegoro….Ngawi..
(haaa.. konangan aku..)