Kunci Gitar NDX A.K.A - Kelingan Mantan

[Intro] C..G..Am..Em..
           F..G..C..Am..
          Dm..G..C...
[Prolong]
Dek, kowe neng ndi?..kangmas kangen dek
kangen..banget.ibarat sego kucing ra di kareti
ambyar ati iki dek, ambyar..tenan..
Opo maneh nek kelingan janjimu dek
nggerus neng ati
Kangmas ameh gawe lagu kelingan mantan lho dek?
rekaman neh teko neng studio
mergakno iki ngesakne kangmas

[chorus]
  C
Dek..kowe mbiyen
   G
janji karo aku
     Am
nglakoni tresno suci
       Em
kanthi ikhlas tekan mati
      F     G
neng nyatane ngapusi
   C     Am
cidro..ati iki
    Dm     G
netes elohku mili deres
     C
neng pipi..
C
Pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
  G
bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku
Am
kelingan awale kita ketemu di sana
Em
berduaan bermesraan penuh canda dan tawa
F           G
sumpah janji tresno iki aku karo kowe
C         Am
mugo wae iso langgeng tekan sak lawase
Dm           G
adek, kangmas nyaman kaleh panjenengan
    C
mugo wae tresno iki ora bakal tau dadi kenangan

[chorus]
  C
Dek..kowe mbiyen
   G
janji karo aku
     Am
nglakoni tresno suci
       Em
kanthi ikhlas tekan mati
      F     G
neng nyatane ngapusi
   C     Am
cidro..ati iki
    Dm     G
netes elohku mili deres
     C
neng pipi..
C
Dek opo iki bukti katresnanmu marang aku
  G
kowe nenggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
Am
rodo suwe wes sesasi kowe ra ngabari
Em
aku bingung kudu nggoleki sliramu neng ngendi
F             G
Yowes mungkin dalan tresnone kudu pisah
C         Am
walaupun ati iki gor isone pasrah
Dm           G
bakal tak kenang jenengmu neng masa laluku
C
senajan kowe wes gawe cidro neng atiku

[chorus]
  C
Dek..kowe mbiyen
   G
janji karo aku
     Am
nglakoni tresno suci
       Em
kanthi ikhlas tekan mati
      F     G
neng nyatane ngapusi
   C     Am
cidro..ati iki
    Dm     G
netes elohku mili deres
     C
neng pipi..

[Female Chorus]
C         G
Mas..pangapurane kanggo awakku
   Am            Em
mergane tresno iki tak direstui ibuku
   F       G    C     Am
aku mblenjani janji..cinta kita ini
   Dm     G      C
lilakno aku..kanti ikhlas ati..

[chorus]
  C
Dek..kowe mbiyen
   G
janji karo aku
     Am
nglakoni tresno suci
       Em
kanthi ikhlas tekan mati
      F     G
neng nyatane ngapusi
   C     Am
cidro..ati iki
    Dm     G
netes elohku mili deres
     C
neng pipi..

[Female Chorus]
C         G
Mas..pangapurane kanggo awakku
   Am            Em
mergane tresno iki tak direstui ibuku
   F       G    C     Am
aku mblenjani janji..cinta kita ini
   Dm     G      C
lilakno aku..kanti ikhlas ati..
   Dm     G      C..C
lilakno aku..kanti ikhlas ati..