Kunci Gitar NDX A.K.A - Kelingan Mantan (Season 2)

[Intro] D...

[chorus]
  G          D
Dek..kowe mbiyen janji karo aku
    Em
Nglakoni tresno suci
      Bm
Kanthi ikhlas tekan mati
      C     D    G    Em
Neng nyatane ngapusi..cidro ati iki
    Am       D       G
Netes elohku..mili deres ning pipi..
... D
[chorus]
  G          D
Dek..kowe mbiyen janji karo aku (Ngapusi!!)
    Em
Nglakoni tresno suci
      Bm
Kanthi ikhlas tekan mati
      C     D    G    Em
Neng nyatane ngapusi..cidro ati iki
    Am       D       G
Netes elohku..mili deres ning pipi..
G
Pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
  D
Bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku
Em
Kelingan awale kita ketemu di sana
Bm
Berduaan bermesraan, canda dan tawa
C      D            G
Sumpah janji..tresno iki karo kowe
    Em            Am
Mugo wae iso langgeng sak lawase
            D
Ati kangmas nyaman kaleh panjenengan
G
Mugo wae tresnoku ra dadi kenangan..

[chorus]
  G          D
Dek..kowe mbiyen janji karo aku (Ngapusi!!)
    Em
Nglakoni tresno suci
      Bm
Kanthi ikhlas tekan mati
      C     D    G    Em
Neng nyatane ngapusi..cidro ati iki
    Am       D       G
Netes elohku..mili deres ning pipi..
G
Opo iki bukti katresnanmu marang aku
  D
Kowe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
Em
Rodo suwe wes sesasi ora ngabari
Bm
Aku bingung kudu goleki kowe ning ngendi
C     D            G
Yoweslah mungkin iki pancen dalane
   Em            Am
Ati iki mung iso ngampet lorone
            D
Bakal tak kenang jenenGmu ning masa laluku
G
Senajan kowe wes gawe cidro ning atiku

[chorus female]
  G         D
Mas..pangapurane kanggo awakku
    Em           Bm
Mergane tresno iki tak direstui ibuku
     C     D    G     Em
Aku mblenjani janji..cinta kita ini
    Am     D      G
Lilakno aku..kanthi ikhlas ati..

[chorus]
  G          D
Dek..kowe mbiyen janji karo aku (Ngapusi!!)
    Em
Nglakoni tresno suci
      Bm
Kanthi ikhlas tekan mati
      C     D    G    Em
Neng nyatane ngapusi..cidro ati iki
    Am       D       G
Netes elohku..mili deres ning pipi..