Kunci Gitar Nella Kharisma - Tresno Sing Nyoto

[Intro] Am..Em..F..E..

Am         Em
teko banyu langit, ngayemke ati
F          E
netes eluh iki, ngelingi dek wingi
Am          Em
roso sing tak jogo, ora bakal lungo
  F         E
senadjan awakmu, terus gawe loro..
Am        Em
ora mergo rupo, ora mergo bondo
F              E
nanging roso tentrem, nyanding kroso ayem
Am        Em
ojo gawe loro, coba elingono
     F            E
niat lahir batin bareng tekan tuwo..

[chorus]
     Am
mripatku isih permono
       Em
ndelokke tresno sing nyoto
     F
aku yakin lan percoyo
       E
kowe sing bakale biso..
     Am
nyerengke ati iki
    Em
bebrayan dadi siji
      F
mugo dijabahi
         E
marang sing kuoso..

     Am
ealah aduh dek pangapurane
     Em
sumpah mati aku mung tresno sliramu
     F
ra ono niatku nglarani atimu
     E
rungokno aku percoyo aku..
    Am
jujur aku dek aku arep sambat
      Em
krungu lambemu ngendiko sampen cekap
      F
tangisku netes nganti eluhku asat
     E         (Am)
ojo ninggal aku ra bakal kuat..

[Int] Am..Em..F..E..2x
==kembali ke : Chorus [2x]
[Outro] Am..